Hlavní obsah

Pražská "S" posilují posledního. Do Liberce míří Júsuf a Plechatý

Tři dny před uzavřením přestupového okna soužící se Liberec dotahuje posily. Se Slovanem již trénoval slávista Júsuf Hilál a ze Sparty obránce Dominik Plechatý. Oba by měli podle informací Sport.cz přijít na hostování.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Júsuf Hilál míří ze Slavie do Liberce

Článek

O bahrajnského fotbalistu usilovali Severočeši dlouho ještě před startem sezony, kdy Slovan vedl Pavel Hoftych. Júsuf pod Ještědem hostoval už v minulém roce, kdy si v modrobílém dresu zahrál i základní skupinu Evropské ligy. V lize si 28letý hráč připsal 51 zápasů, v nichž vstřelil osm branek a na čtyři nahrál. V trápící se liberecké ofenzivě zvýší konkurenci Rondičovi a Rabušici. Slovan v lize zatím dal jeden gól.

Dominik Plechatý předminulou sezonu hostoval v sousedním Jablonci, v této zase začal v Mladé Boleslavi, kde však odehrál zatím jen 65 minut. 22letý stoper odehrál v nejvyšší soutěži celkem 46 zápasů.

Liberec zahájil nejvyšší soutěž katastrofálně. Po šestém kole má na kontě jen jediný bod za remízu s Hradcem Králové a je poslední. Na svém stadionu prohrál všechny čtyři zápasy a v tabulce pravdy má hrozivých jedenáct minusových bodů. Navíc v domácím poháru vypadl z třetiligovými Zbuzany a nejhorší start ve své prvoligové historii odskákal kouč Pavel Hoftych. Toho před týdnem nahradil Luboš Kozel, který má za cíl dostat tým co nejrychleji z pásma ohrožení sestupem. Pomoci k tomu mají právě Júsuf a Plechatý.

Reklama