Hlavní obsah

Dukla s Šilhavým zahájila přípravu, Berger na Julisce skončil

Fotbalisté Dukly dnes pod vedením nového trenéra Jaroslava Šilhavého zahájili letní přípravu. Na úvodním tréninku chyběl nejlepší střelec minulé sezóny Tomáš Berger, který s pražským klubem neprodloužil končící smlouvu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Berger na Julisce skončil

Článek

Přestože Berger v uplynulém ligovém ročníku nastřílel deset branek, vážně uvažoval o konci kariéry. Zatím je jisté, že třicetiletý útočník uzavře po devíti letech své účinkování v Dukle. Nepřemluvil ho ani Šilhavý, který na Julisce nahradil dlouholetého kouče Luboše Kozla.

Mezi třicítkou hráčů byla také posila do zálohy Štěpán Koreš. Do Dukly by se mohl po třech letech vrátit Tomáš Borek. Třicetiletý středopolař po vypršení smlouvy v tureckém Konyasporu zatím s dejvickým mužstvem trénuje. Z hostování v Táborsku se vrátil univerzál Jan Juroška, novému trenérovi se přišlo ukázat i několik fotbalistů z třetiligové benešovské farmy a juniorky.

Hráči Dukly v úterý absolvují tradiční zátěžové testy na FTVS, první přípravný zápas absolvují v sobotu proti druholigovým Pardubicím. Po dalších čtyřech duelech s tuzemskými soupeři Pražané odjedou na soustředění do Rakouska, které je na programu od 13. do 21. července.

Reklama