Hlavní obsah

Už nikoli celý balíček,vstupenky na kvalifikaci s Anglií se dají koupit i samostatně

Praha

Už nikoli kompletní balíček obsahující vstupenku na kvalifikační duel české reprezentace proti Anglii a přípravné střetnutí proti Severnímu Irsku, ale i lístky na jednotlivé říjnové zápasy si mohou od pátečního rána zakoupit fotbaloví fanoušci. „Na utkání s Anglií už ovšem nejsou k dispozici nejlevnější vstupenky za 900 korun. Ty vykoupili fanoušci v rámci balíčků,“ upozorňuje mluvčí české reprezentace Petr Šedivý.

Foto: Toby Melville, Reuters

Harry Kane povede Anglii i v říjnové kvalifikaci proti českým fotbalistům v Edenu.

Článek

Na Šilhavého tým čeká nejprve 11. října na ve vršovickém Edenu kvalifikační střetnutí s Anglií, o tři dny později pak sehraje přípravu se Severním Irskem na pražské Letné.

Na obě střetnutí jsou pořád k dispozici cenově zvýhodněné balíčky určené fanouškům, kteří chtějí vidět oba zápasy.

Foto: Visar Kryeziu, ČTK/AP

Jakub Jankto hledá cestu k brance soupeře

„Budeme moc rádi, když proti Anglii bude na stadionu co nejvíc českých fanoušků. Jejich podporu budeme v tak těžkém zápase potřebovat. Dorazí určitě i hodně Angličanů, takže atmosféra na tribunách bude pěkná, a my se na to už teď těšíme. A co nejvíc příznivců na stadionu bychom si samozřejmě přáli i proti Severnímu Irsku. Bude to sice přípravné utkání, ale i v něm uděláme všechno pro to, abychom uspěli," apeluje na fanoušky trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý, jehož svěřenci figurují v evropské kvalifikaci ve skupině A na druhé postupové příčce právě za vedoucí Anglií.

Od dnešního rána je možné na adrese www.vstupenkyfotbal.cz zakoupit lístky na zmiňovaná střetnutí i samostatně.

Na utkání s Anglií za 1900 a 2900 Kč (nejlacinější lístky za 900 Kč už jsou vyprodány), na zápas se Severním Irskem za 200, 400 nebo 600 korun.

Reklama

Související témata: