Hlavní obsah

Bolf se v Auxerre dohodl na ukončení smlouvy

Český obránce René Bolf skončil ve francouzském Auxerre. Dvaatřicetiletý fotbalista se podle oficiální stránky klubu dohodl s vedením na předčasném ukončení smlouvy, která mu měla vypršet v červnu, a rozhodl se vrátit domů.

Foto: archiv

René Bolf

Článek

Bolf odešel do Auxerre v roce 2004 z Baníku Ostrava. V první sezóně odehrál ve francouzském angažmá 28 zápasů, v nichž dal čtyři góly. Vloni v létě si ale poranil záda a vyhřezlá ploténka ho nadlouho vyřadila ze hry. V minulém ročníku nastoupil jen v sedmi zápasech v základní sestavě a v této sezóně na svůj první start stále čeká.

V letním přestupním termínu měli Bolfa v hledáčku možných posil funkcionáři Mladé Boleslavi. "Nyní jsme již někam pokročili a tato zpráva je pro nás úplná novinka. Zatím jsme o tom vůbec nejednali, proto bych to nechtěl nějak komentovat," řekl ČTK generální ředitel středočeského klubu Jaromír Šeterle.

V české lize Bolf působil vedle Baníku i ve Spartě Praha. V národním týmu odehrál 34 zápasů, naposledy se představil loni v září v kvalifikaci mistrovství světa proti Rumunsku.

Reklama

Související témata: