Hlavní obsah

Neuvěřitelný gól! Střelec ošetřoval zraněného spoluhráče, pak se na něj vykašlal a rozhodl zápas

Tel Aviv/Praha

Zdraví nade všechno. Tedy pokud se k vám zrovna nedostane míč a vy můžete rozhodnout zápas. Dobře to ví fotbalista izraelského celku Maccabi Petah Tikva, který chvíli před koncem utkání na půdě Maccabi Netanya pomáhal zraněnému parťákovi z týmu. Když se však k němu odrazil míč, neváhal ani vteřinu. Maroda nechal být a vstřelil gól. Teď je díky tomu hitem internetu.

Foto: Sport.cz

Tento moment fanoušky po celém světě pořádně překvapil

Článek

Za bezbrankového stavu se v 87. minutě jednatřicetiletý Habibou vykašlal na dění na trávníku. Jeho spoluhráč ležel zraněný v pokutovém území soupeře a tak se věnoval výhradně jemu.

Jenže pak to přišlo. Rychlá akce po pravém křídle, přihrávka před bránu a kiks gólmana. Když Habibou zjistil, že se k němu kutálí míč a branka je prázdná, neotálel a šup s míčem do sítě. Na vteřinu se zaradoval a pak zase spěchal ke zraněnému spoluhráči.

Maccabi Petah Tikva, kde působí i český obránce či defenzivní záložník Tomáš Sivok, tak mohl slavit výhru 1:0 a připsal si tři body do tabulky.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.