Hlavní obsah

Baroš oslavil návrat po zranění gólem

BIRMINGHAM

Do prvního utkání od světového šampionátu naskočil v úterý český útočník Milan Baroš. Forvard Aston Villy odehrál hodinu z přípravného utkání s Lincolnem City a pomohl svému týmu gólem k vítězství 4:2. Stejný čas strávil na hřišti další český fotbalista Patrik Berger, který je konečně v pořádku po zranění kolena.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Milan Baroš na tréninku reprezentace.

Článek

Baroš tři měsíce laboroval se zraněnou patou, ale nyní již dva týdny trénuje naplno. V utkání s třetiligovým Lincolnem tak chtěl novému trenérovi Aston Villy Martinu O'Neillovi ukázat, že je připraven na víkendové ligové utkání s West Hamem.

"Bylo to dobré. Cítím se v pohodě a nyní již jen musím získat zpět svou kondici. Jsem šťastný, že můžu opět hrát," řekl Baroš na oficiálním klubovém webu. Zda jeho výkon bude stačit k nominaci na ligový zápas, však netuší. "Je těžké říci, zda nastoupím do utkání s West Hamem. Byl bych ale rád, kdybych se objevil na lavičce a mohl si na chvíli zahrát," dodal.

Reprezentační útočník také potvrdil, že chtěl v létě z Aston Villy odejít, ovšem poté, co klub angažoval trenéra O'Neilla, si to rozmyslel. Klub navíc získal nového vlastníka, který chce birminghamský celek pozvednout ze spodních pater tabulky, v kterých se Aston Villa v minulé sezóně pohybovala.

"Je pravda, že jsem chtěl v létě odejít, ale nyní máme nového vlastníka a nového trenéra. Proto jsem se rozhodl zůstat. Klub ukazuje své ambice a já chci být u toho, až nastanou pro Aston Villu lepší časy," uvedl Baroš.

Reklama

Související témata: