Hlavní obsah

Getafe - Sevilla 0:3Špatná zpráva! Reprezentační gólman Vaclík nedochytal kvůli zranění zápas španělské ligy

Aktualizováno

Brankář Sevilly Tomáš Vaclík odchytal v 25. kole španělské fotbalové ligy proti Getafe kvůli zranění pouze první poločas. Podle klubového webu si česká reprezentační jednička řekla o vystřídání kvůli potížím s pravým kolenem. Rozsah zranění ukáže až vyšetření. Sevilla zvítězila 3:0 a posunula se na čtvrté místo. V lize vyhrála po třech zápasech a celkově po pěti soutěžních utkáních. Díky lepšímu skóre se před Sevillu po výhře 3:1 nad Villarrealem dostalo Atlético Madrid.

Foto: Sport.cz

Tomáš Vaclík musel o poločase kvůli zranění střídat

Článek

"Nevíme, co přesně se stalo. Doufáme, že to nebude nic vážného," řekl na tiskové konferenci k Vaclíkovi trenér Sevilly Julen Lopetegui. Jeho tým čeká ve čtvrtek domácí odveta 2. kola Evropské ligy s rumunskou Kluží. První zápas skončil 1:1.

Vítězný gól andaluského celku zaznamenal dvě minuty před koncem první půle Lucas Ocampos. Další zásahy přidali po pauze Fernando a Jules Koundé. Místo Vaclíka do druhé půle naskočil Bono.

Atlético prohrávalo od 16. minuty, kdy se trefil Paco Alcácer. Do přestávky srovnal Ángel Correa a obrat dokonal v 64. minutě Koke. Pojistku přidal o deset minut později Joao Felix.

Granada zvítězila v Pamploně i díky dvěma trefám Darwina Machíse 3:0, Alavés zdolal po obratu Bilbao 2:1 a Valladolid si poradil s posledním Espaňolem Barcelona 2:1. Katalánský tým hrál od 25. minuty bez vyloučeného Davida Lopéze.

Španělská fotbalová liga - 25. kolo:
Pamplona - Granada 0:3 (4. a 28. Machís, 41. Foulquier)
Alavés - Bilbao 2:1 (28. Pérez z pen., 90.+1 Ely - 17. García)
Valladolid - Espaňol Barcelona 2:1 (77. Ramírez, 83. Guardiola - 90.+3 Embarba z pen.)
Getafe - FC Sevilla 0:3 (43. Ocampos, 67. Fernando, 75. Koundé)
Atlético Madrid - Villarreal 3:1 (40. Correa, 64. Koke, 74. Felix - 16. Alcácer).

Reklama

Související témata: