Hlavní obsah

Barcelonský talent předvedl parádní kousky na běžeckém pásu

Barcelona/Praha

Tenhle klučina si z karantény těžkou hlavu nedělá. Zástupci mládeže fotbalového velkoklubu z Barcelony nedávno na sociální síť Instagram nahráli video, na kterém malý talent předvádí parádní žongly na běžeckém pásu. A mladičký fotbalista z barcelonské akademie na záběrech předvedl, že míč mu rozhodně nepřekáží.

Foto: Sport.cz

Clapec z barcelonské akademie řádí s míčem na běžeckém pásu.

Článek

Španělsko je jednou z nejpostiženějších zemí nemocí covid-19. Vláda v zemi Pyrenejského poloostrova začala sice pozvolna rozvolňovat restriktivní opatření omezující volný pohyb osob, fotbalisté si však o týmových trénincích zatím mohou nechat ještě nějakou dobu jen zdát.

To ale netrápí malého klučinu z barcelonské fotbalové akademie. Na sociální síti Instagram se nedávno objevil příspěvek, na kterém malý chlapec předvádí neskutečné kousky s balonem na běžeckém trenažéru.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Wooow Riley!! . Another amazing trick!! #DontTryThisAtHome

Příspěvek sdílený Barça Academy (@barcaacademy),Dub 29, 2020 v 4:29 PDT

Video zaujalo i oficiální instagramový účet Bluegranas, který ho sdílel na svém profilu. Věk ani jméno chlapce uveřejněny nebyly, možná ale o malém šikulovi fotbalová veřejnost ještě někdy uslyší. Příspěvek s jeho povedenými žongly sklidil na sociálních sítích mohutné virtuální ovace.

Reklama

Související témata: