Hlavní obsah

V Realu to před duelem s Plzní vře. Ramosovi na tréninku ruply nervy a obul se do spoluhráče

Nervozita v táboře slavného Realu Madrid před duelem Ligy mistrů proti Plzni narůstá. Vítězi tří posledních ročníků Champions League se v nové sezóně nedaří, tým o víkendu senzačně doma prohrál s Levante 1:2 a připsal si čtvrtou porážku v posledních pěti zápasech. Houstnoucí atmosféra probublala i na pondělním tréninku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Ramosovi vytekly na tréninku nervyVideo: sntv

 
Článek

Nervy vytekly ostřílenému zadákovi Sergiu Ramosovi, jehož vytočil mladík Sergio Reguilon. Jedenadvacetiletý obránce na tréninku nebral při cvičení, při němž si hráči přihrávali míč rukama, na slavného spoluhráče dostatečný ohled a při skoku za balónem se mu dotkl obličeje.

Vzteklý Ramos míč nakvašeně nakopl do vzduchu směrem k mladíkovi. Emoce následně musel krotit i nejlepší fotbalista světa Luka Modrič. Ramos se ale pořád ne a ne uklidnit a trenéři tak museli cvičení ukončit.

Později se ale svému spoluhráči na sociálních sítích omluvil.

Real prožívá pod trenérem Lopeteguim jeden z nejhorších startů do sezóny v klubové historii. V La lize v devíti zápasech jen čtyřikrát vyhrál a v tabulce mu patří až sedmé místo. V úterý se od 21 hodin představí na Santiago Bernabéu proti Plzni.

Reklama

Související témata: