Hlavní obsah

Senzační finta rozesmála i Messiho. Co hvězdu pobavilo?

Barcelona/Praha

Finta, která rozesmála i Messiho. A to je co říct, protože argentinský kouzelník a vyhlášený hračička v dresu Barcelony obvykle vyvádí neskutečné kousky. Pobavit zraněnou hvězdu katalánského giganta dokázal Marcel Brozovič při středečním utkání Ligy mistrů, když neskutečným zákrokem zblokoval trestný kop barcelonského Luise Suáreze.

Sestřih utkání Barcelona - InterVideo: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

Messi si po zlomenině ruky teprve zvyká na roli diváka na tribuně. Jistě i trpí, že nemůže střílet góly a bavit fanoušky, jak je léta zvyklý. Na zápasech ale nemůže chybět. Barceloně chodí fandit a výjimkou nebyl ani duel Ligy mistrů s Interem Milán. Hvězdný Argentinec byl jistě spokojený, že jeho parťáci vyhráli 2:0, ale pobavit jej dokázal také Marcelo Brozovič z Interu Milán. Jak to dokázal?

Ve druhé půli mohl přidat další gól Luis Suárez, připravil si míč k trestnému kopu. A pak to přišlo. Když se Uruguayec rozběhl s tím, že vypálí na branku, dal se do pohybu i Brozovič a světe div se, lehl si na zem za clonící zeď. Hráči v ní totiž nadskočili a toho chtěl Suárez využít. Jenže netradiční obranný zákrok jeho plány zhatil a hráč ránu zastavil.

Kamerám nemohlo uniknout, že se Messi rozesmál na celé kolo. Videa i snímky začaly okamžitě kolovat po sociálních sítích. Nestává se totiž často, aby Argentince někdo při fotbale překvapil. A v tomhle případě to platilo dokonale. Chlapík se zlomenou rukou měl pusu od ucha k uchu a z jeho tváře bylo čitelné překvapení.

V minulosti se právě Messiho snažil při trestném kopu podobně nachytat v Lize mistrů soupeř z PSV Eindhoven, tehdy ale akci přibrzdil rozhodčí, který si šel s bránícím hráčem nejspíš vysvětlit, o co mu jde, když se krčí za zdí. Messi nakonec zvolil zakončení přes zeď a vstřelil nádherný gól.

Média rovněž připomínají, že dobrá nálada možná božského Lea brzy přejde. Své Barceloně bude totiž o víkendu chybět v prestižní bitvě s Realem Madrid ve španělské lize.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.