Hlavní obsah

Plzeňský Havel z nemocnice: Ramos mi psal, omluvu přijímám

Plzeň

Noc na čtvrtek strávil Milan Havel v nemocnici. Se zlomeným nosem a lehkým otřesem mozku. A s omluvnou esemeskou v mobilu od kapitána Realu Madridu Sergia Ramose, který plzeňského záložníka ve středečním zápase Ligy mistrů v Doosan Areně (Viktoria prohrála 0:5) udeřil loktem do obličeje.

Napsal jsem Havlovi zprávu, že jsem mu nechtěl ublížit, řekl kapitán Realu Sergio Ramos.Video: Sport.cz

 
Článek

„Ještě večer mi od Ramose přišla esemeska. Omluvu přijímám, nic mu nezazlívám. Takové věci se občas ve fotbale stávají,“ citoval Havla klubový web.

„Věřím, že brzy budu v pořádku. A děkuju všem fanouškům, kteří mně poslali řadu povzbuzujících zpráv,“ dodal záložník, kterému se bezprostředně po utkání Ramos omluvil na Twitteru. „Nechtěl jsem ti ublížit, Milane. Přeji ti brzké uzdravení a návrat na hřiště,“ napsal španělský reprezentant.

Kvůli unfair zákroku Ramose letí Havlovo jméno na sociálních sítích po celém světě. Incident ze 13. minuty středečního duelu patří ve středu mezi hlavní zprávy na serverech elitních evropských deníků, k článkům jsou umístěny fotografie Havla, kterému z nosu teče krev.

Média se podivují, že španělský reprezentační stoper, který ve své kariéře nasbíral 24 červených karet, nebyl ani napomínaný. Hlavní arbitr dokonce ani neodpískal faul.

Reklama

Související témata: