Hlavní obsah

Kefa? Asi kedluben, ne? Se slovenskými slovíčky se fotbalisté před derby natrápili

Praha

Česká fotbalová reprezentace se chystá na speciální závěr premiérového ročníku Ligy národů. Vrcholem roku 2018 totiž bude prestižní souboj se Slovenskem. V rok oslav staletého výročí československé státnosti tak budou výběry obou zemí bojovat o udržení druhé nejsilnější skupiny nové soutěže UEFA. V přiloženém videu se můžete podívat na vtipnou upoutávku před velkým derby. Některá slovenská slovíčka už dávají současné generaci zabrat.

Reprezentace slovníčekVideo: FAČR

 
Článek

Odvetný duel se Slováky se blíží, a tak si Tomášové Kalas a Vaclík vyzkoušeli, kolik slovenských slovíček dokážou přeložit do češtiny. Riad, vankúš nebo cumlík - tipnete si, jakou měli v této výzvě čeští zástupci úspěšnost?

V mimořádném utkání bude výběr trenéra Jaroslava Šilhavého hnát dopředu bouřlivá atmosféra. Vstupenky na velkolepou bitvu, která je na programu v pondělí 19. listopadu od 20:45, jsou stále k mání na webu www.vstupenkyfotbal.cz v cenových relacích od 390 korun. Další informace k zápasu Česko - Slovensko najdou fanoušci na fotbal.cz a sociálních sítích české fotbalové reprezentace.

Reklama

Související témata: