Hlavní obsah

Netradiční protest. Hráčům vadil výkon rozhodčího, a tak si jednoduše sedli na trávník a ve hře nepokračovali

Argentina zažila ne úplně tradiční formu protestu proti výkonu rozhodčího. V zápase třetí nejvyšší argentinské ligy Torneo Federal A mezi Alvaradem de Mar del Plata a San Jorge de Tucaman si hráči hostí zničehonic posedali na hrací plochu. A přidávat se k nim postupně začali i jejich kolegové z lavičky. Přitom šlo o hodně - zápas byl odvetným utkáním finále pomyslného play-off soutěže a hrálo se tak o postup do druhé ligy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalisté v Argentině na protest proti výkonu rozhodčího přestali hrát a začali si sedat na trávníkVideo: Canal DEPORTV, sntv

 
Článek

První zápas skončil smírně 0:0 a San Jorge tak na hřiště Alvarada přijíždělo s nadějí na možný postup. Jenže ten byl hodně daleko poté, co byli dva hráči San Jorge vyloučeni už v prvním poločase. Hostující celek navíc prohrával 0:1.

Výkon rozhodčího se hráčům nezdál, a tak se odhodlali k protestu - jednoduše si na trávník posedali a ve hře se rozhodli nepokračovat. Po deseti minutách rozhodčí zápas ukončil a vítězství tak připadlo Alvaradu, které postoupilo do druhé nejvyšší argentinské soutěže.

Reklama