Hlavní obsah

To je talent! Malý Messi pálí jako ten skutečný

Malappuram/Praha

Dvanáctiletý chlapec Mishal Abdulais umí perfektně napodobit přímý volný kop argentinského fotbalisty Lionela Messiho. Se svým kouskem se hoch žijící v Malappuramu v Indii pochlubil na sociální síti Instagram a záběry sklidily bouřlivé internetové ovace. Na video s jeho povedenou imitací a parádním gólem se můžete podívat ve videu níže.

Indický klučina perfektně napodobuje Lionela Messiho.

 
Článek

Lionel Messi patří k nejlepším fotbalistům všech dob. Není proto divu, že snem mnoha malých talentů je, aby uměli hrát jako on. Dvanáctiletý Ind Mishal Abdulais ukázal, že pohyby svého barcelonského vzoru má okoukané dokonale.

Na hřišti v rodném Malappuramu nahrál video na sociální sítě, ve kterém předvedl parádní trefu levačkou z přímého volného kopu. Svůj gól do improvizované brány navíc neváhal patřičně oslavit, přesně ve stylu dvaatřicetileté hvězdy světového fotbalu.

Malý indický fotbalový talent má v repertoáru imitace dalších hráčů. Chybět tak nemůže ani Messiho hlavní rival Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín. I jeho techniku přímého volného kopu s následnou oslavou Abdulais ovládá.

Reklama

Související témata: