Hlavní obsah

Nová šance pro Krmenčíka? Podle zahraničních médií by mohl zamířit do Besiktase

Fotbalista Michael Krmenčík by podle zahraničních médií mohl zamířit do Besiktase Istanbul. Český reprezentační útočník by mohl v tureckém klubu rok a půl hostovat z belgických Brugg, kterým patří. Podle belgického webu voetbalprimeur.be ale není jisté, zda Krmenčík nabídku Besiktase přijme.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Michael Krmenčík během utkáním Ligy národů s Izraelem.

Článek

O Krmenčíkově odchodu z Brugg se spekuluje už nějakou dobu. Sedmadvacetiletý útočník od konce listopadu neodehrál za belgického šampiona ani minutu a při sobotním zápase s Eupenem nebyl ani na lavičce. Za Bruggy naposledy skóroval v září.

Krmenčík patří Bruggám od ledna, kdy do belgického celku přestoupil z Plzně. V klubu má smlouvu do léta 2023. V úvodu nového angažmá nastupoval a v minulé sezoně, nedohrané kvůli koronaviru, získal s Bruggami belgický titul. V tomto ročníku ale naskočil do základní sestavy jen v šesti soutěžních duelech. Celkem dal za Bruggy jen tři soutěžní branky.

Podle médií Krmenčíka sledoval Besiktas, aktuálně pátý tým turecké ligy, už vloni před odchodem do Brugg.

V uplynulých týdnech se pak spekulovalo o zájmu jiného istanbulského klubu Fenerbahce a podle belgického webu byly ve hře i nabídky z Ruska a Řecka.

Reklama

Související témata: