Hlavní obsah

Budoucí soupeř Sparty v Evropské lize udržel vedení ve skotské lize

Glasgow

Fotbalisté Glasgow Rangers, kteří v příštím utkání Evropské ligy vyzvou pražskou Spartu, remizovali v 6. kole skotské nejvyšší soutěže doma s Motherwellem 1:1. Nadále jim tak patří se 13 body vedoucí příčka v tabulce. Jejich nejbližší pronásledovatelé Hibernian a Hearts mají o bod méně. Motherwell je s 11 body čtvrtý.

Foto: Rangers Football Club

Tým Rangers FC na snímku před utkáním s pražskou Slavií v Evropské lize

Článek

Svěřence trenéra Stevena Gerrarda, kteří v úvodu EL prohráli 0:2 s Lyonem, dostal do vedení po 12 minutách hry Fashion Sakala. Šlo o první branku zambijského útočníka v klubu od přestupu z Oostende. Hosté se dočkali vyrovnání po hodině hry, kdy se prosadil Kaiyne Woolery. Šlo o jedinou střelu na branku Motherwellu v zápase. Rangers tak přerušili sérii tří výher po sobě.

Do utkání nastoupili v sestavě: McGregor - Tavernier, Goldson, Simpson, Barišič - Aribo, Davis (81. Arfield), Kamara - Roofe, Sakala (76. Bacuna), Wright (76. Morelos). Rangers se na hřišti pražské Sparty představí 30. září.

Bez bodu skončil městský rival Celtic, jenž prohrál po brance Andrewa Shinnieho na hřišti Livingstonu 0:1. Slavný tým utržil třetí porážku v ligové sezoně a je s devíti body šestý.

Skotská fotbalová liga - 6. kolo:
Dundee United - FC Dundee 1:0,
Glasgow Rangers - Motherwell 1:1,
Livingston - Celtic Glasgow 1:0.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Boston i díky Pastrňákovi triumfoval v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články