Hlavní obsah

VIDEO: Inzultace rozhodčího v dresu Batistuty odstartovala bitku v nižší soutěži na Bruntálsku

Praha

Hádky, strkanice, inzultace rozhodčího a potyčky na tribuně. Zhruba tak vypadal duel fotbalové III. třídy na Bruntálsku mezi Dvorcemi a Rýžovištěm. Krev sice netekla, ale emoce překročily mez běžného chápání.

Mela ve fotbalovém utkání III. třídy na Bruntálsku.

 
Článek

Vše odstartoval brankář Rýžoviště, který otálel s výkopem, což se nelíbilo jak domácím hráčům, tak i hlavnímu rozhodčímu. Gólman po několika vteřinách nakonec vzteky napálil míč daleko mimo hřiště a sudí, navlečený do dresu bývalého argentinského kanonýra Gabriela Batistuty, se chystal udělit mu červenou kartu. To se ve skrumáži nelíbilo jednomu z hráčů Rýžoviště, který rozhodčího nekompromisně inzultoval.

Od nedalekých laviček tou dobou létala jedna nadávka za druhou. Poté, co sudí zápas přerušil, se strkanice přesunuly k útrobám šaten. Akční brankář Rýžoviště se skoro porval s domácími diváky, v ohrožení se dokonce ocitla mladá matka se svým dítětem. Zarážejícím faktorem zůstává, proč k potyčkám vlastně došlo. Hosté pár minut před koncem zápasu vedli 3:1 a byli blízko tříbodovému zisku. Teď je nejspíš čeká kontumace.

Reklama