Hlavní obsah

Modrič chce do Chelsea, Tottenham ho však klidně nechá „shnít“ na lavičce

Letní fotbalová burza se rozběhla na plné obrátky. Zdaleka ne všechny hvězdy však mají k přestupu do konkurenčních klubů zelenou. Tak třeba Luka Modrič by rád do Chelsea, jeho Tottenham však o tom nechce ani slyšet. Nebo Samir Nasri. „Malý princ“ má nabídku z Manchesteru United, jeho Arsenal ovšem 20 miliónů liber odmítl. „Rudí ďáblové“ si vyhlédli také Wesleyho Sneijdera z Interu Milán.

Článek

Moc přátelská debata to asi nebyla. Chorvatský reprezentant Luka Modrič by rád odešel z Tottenhamu do Chelsea, která nabízí 22 miliónů liber. U vedení „kohoutů“ však tvrdě narazil. „Neexistuje, to tě raději nechám shnít na lavičce,“ nechal se podle deníku The Sun slyšet prezident klubu Daniel Levy.

„Luka přitom prodloužil smlouvu s podmínkou, že může odejít, pokud si bude myslet, že si v kariéře polepší. Teď je šokovaný, že Levy gentlemanskou dohodu zapřel,“ cituje list nejmenovaný zdroj.

Prezident klubu roztržku popírá. „V klidu jsme si promluvili. Pravdou je, že Luku neprodáme, tady není o čem diskutovat. Jsem si jistý, že jakmile se vrátí mezi spoluhráče, všechno bude v pořádku,“ ujišťoval Levy. „Všechno je možné,“ nevzdává se Modrič své touhy po Chelsea.

Záložník Arsenalu Samir Nasri.foto: Reuters/Miguel Vidal

Nasriho chtějí United i City, Sneijdera hlavně „Rudí ďáblové“

Také Samir Nasri zatím zůstává v Arsenalu. „Kanonýři“ totiž odmítli Manchester United, který za francouzského záložníka a konkurenta Tomáše Rosického nabídl 20 miliónů liber. Podle listu The Guardian se kouč Arséne Wenger vzdá Nasriho pouze za 25 miliónů...

Čtyřiadvacetiletý odchovanec Marseille má s Arsenalem platnou smlouvu do léta 2012, na jejím prodloužení se však s klubem nedohodl. Podle The Sun je „Malý princ“ Nasri zase velmi blízko k dohodě s Manchesterem City, který však stejně jako městský rival nabízí „jen“ 20 miliónů liber.

Wesley Sneijder z Interu Milán oslavuje trefu v duelu Ligy mistrů s Twente Enschede.foto: Reuters/Olaf Kraak

Kdo ví, „Rudí ďáblové“ se každopádně zaměřili také na Holanďana Wesleyho Sneijdera z Interu Milán. „Je to nejideálnější hráč, na jakého si dovedu vzpomenout, určitě by byl pro nás velkým přínosem. Získejme ho,“ přimlouvá se Sneijderův krajan René Meulensteen, jeden z asistentů Sira Alexe Fergusona.

Vedení anglického mistra hledá již delší čas kreativního záložníka a právě jméno opory Interu Milán se v kuloárech skloňuje stále častěji.

Reklama

Související témata: