Hlavní obsah

Modrič musel s Tottenhamem do Afriky, o Chelsea si musí nechat zdát

LONDÝN/ PRAHA

Chorvatský špílmachr Luka Modrič má smůlu. I písemně už sice oznámil vedení Tottenhamu svůj úmysl odejít, opětovně se mu však dostalo odpovědi, že ho z White Hart Lane do Chelsea neuvolní. A ani Abramovičovy peníze prý šéfem klubu Danielem Levym nepohnou. Přitom ruský finanční oligarcha k původním pětadvaceti miliónům přihodil dva další a nechal se slyšet, že je ochoten jednat i o třiceti miliónech. „Raději tě nechám shnít na lavičce, než abych tě pustil do Chelsea,“ citoval deník The Sun Levyho.

Chorvatský špílmachr Luka Modrič si o dresu Chelsea bude muset nechat zdát.

Článek

Chelsea o chorvatského záložníka hodně stojí, takže původní nabídku, znějící na pětadvacet milionů liber, ještě vylepšila o další dva milióny, Spurs však o tom nechtějí slyšet.

„Nic nás nenutí ho prodávat,“ prohlásil Levy a Modričovi  nezbylo než se podřídit a vydat se s mužstvem Tottenhamu na turné do Jižní Afriky, kde pro kohouty začíná příprava na sezónu.

„Doufám, že myšlenky na odchod ho tam opustí a on se soustředí jen na to, aby se připravil na novou sezónu. Je to skvělý hráč, o něhož nechceme přijít,“ prohlásil trenér Harry Redknapp, který ve čtvrtek s mužstvem neodletěl a z rodinných důvodů zůstal v Anglii. „Zájem Chelsea snad během té doby také pomine,“ dodal s dovětkem, že ani písemná Modričova žádost pro něho nemá přílišný význam.

Modrič je samo sebou popuzený a odvolává se na slib, který od Levyho má. „Teď mně vyhrožuje, že mě nechá sedat na lavičce nebo dokonce na tribuně, přitom před rokem jsme uzavřeli gentlemanskou dohodu,“ odvolává se pětadvacetiletý záložník na loňské jednání v Dubrovniku, při němž prodlužoval s vedením Spurs smlouvu. „Tehdy slíbil, že v případě konkrétní nabídky většího klubu budeme o uvolnění jednat. Teď o jednání nechce ani slyšet.“

Vedení Tottenhamu na oplátku připomíná Modričova slova z května letošního roku, kdy se ozvali první zájemci o jeho angažmá. „Tottenham mi dal šanci v Premier League a já chci proto zůstat a dosáhnout úspěchů s ním,“ prohlásil tehdy pětadvacetiletý záložník, jenž obléká dres Kohoutů od roku 2008. Teď ovšem změnil názor a chce za každou cenu do Chelsea.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články