Hlavní obsah

Ronaldo bude mít po návratu do Manchesteru United opět sedmičku

Manchester

Portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo dostane po návratu do Manchesteru United zpět dres s číslem sedm, který nosil už při svém prvním angažmá na Old Trafford. Šestatřicetiletý fotbalista v klubu působil šest sezon v letech 2003 až 2009 a tento týden dotáhl přestup z Juventusu podpisem dvouleté smlouvy.

Foto: Pedro Nunes, Reuters

Portugalský hrdina Cristiano Ronaldo se raduje z výhry nad Irskem, kterou dvěma góly zařídil.

Článek

Uruguayský útočník Edinson Cavani, jenž se sedmičkou nastupoval v minulém ročníku a odehrál s ní i nedělní zápas s Wolverhamptonem (1:0), si místo toho vezme jednadvacítku. Stejné číslo mu patří v reprezentaci.

"Nebyl jsem si jistý, jestli bude možné, abych měl zase sedmičku, takže bych chtěl moc poděkovat Edimu za tohle neuvěřitelné gesto," vzkázal pětinásobný vítěz Zlatého míče budoucímu spoluhráči na Twitteru United. Sedmičku na dresu United v minulosti nosily klubové legendy jako George Best, Bryan Robson, Eric Cantona či David Beckham.

Ronaldo, jenž se po středečním zápase kvalifikace MS s Irskem (2:1) stal historicky nejlepším reprezentačním střelcem s bilancí 111 gólů, by si mohl obnovenou premiéru v dresu United odbýt v prvním kole Premier League po aktuální reprezentační pauze. Manchester v něm bude 11. září hostit Newcastle.

Reklama

Související témata: