Hlavní obsah

Výsměch ho nezměnil. Ronaldo i v Juventusu vytáhl trenýrky

Fotbalová horečka v Turíně neustupuje. Jeden z nejlepších fotbalistů světa posledních let Cristiano Ronaldo si už zatrénoval po boku svých nových spoluhráčů z Juventusu. A posila za zhruba tři miliardy korun se zdála být ve skvělém rozpoložení.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Ronaldo přiletěl na trénink Juventusu.Video: sntv

 
Článek

Portugalec v tréninkovém centru nešetřil úsměvy a do objektivů několikrát vyslal vztyčený palec na důkaz, že si nové prostředí po přestupu z Realu náležitě užívá. Na společné fotografii se nechal zvěčnit s hvězdnými kolegy jako Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Douglas Costa či Rodrigo Bentancur.

Snímek vystavil i na svém instagramovém účtu s dovětkem: „První ostrý trénink. Práce je hotova!"

A nebyl by to Ronaldo, kdyby si při běhání během tréninku nevyhrnul nohavice svých trenýrek, což je zvyk, za který nedávno sklidil posměch po celém světě.

Třiatřicetiletý ofenzivní fotbalista každopádně přistoupil k novému angažmá velmi zodpovědně. Na fyzické testy v Turíně dorazil ve špičkové kondici.

Ronaldo, jenž po světovém šampionátu trénoval dosud individuálně, se neúčastní přípravných duelů svého nového týmu, ale fanoušci by se jeho startu určitě měli dočkat 19. srpna v ligovém debutu proti Chievu.

Reklama

Související témata: