Hlavní obsah

Slovenský obránce na roztrhání! O Škriniara mají zájem v Realu i v Barceloně

Milán/Praha

Stoper milánského Interu Milan Škriniar je horké fotbalové zboží! O reprezentačního obránce Slovenska mají zájem oba španělské velkokluby Real Madrid a Barcelona. Pro španělský portál Marca.com to potvrdil hráčův agent. O fotbalistu stojí také Manchester United, jenž za Škriniara nabízí přes dvě miliardy korun.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Slovenský fotbalista Interu Milán Milan Škriniar v akci během derby s AC Milán.

Článek

Čtyřiadvacetiletý slovenský klenot bude v létě dost možná měnit své angažmá. O hráče mají zájem největší světové kluby v čele se španělskými giganty. „Zájem má Real a také Barcelona. Tomu, komu se povede přesvědčit představitele Interu, se podaří ho získat do svého mužstva," sdělil médiím hráčův agent Mithat Halis.

„Škriniarův přístup k celé záležitosti je profesionální, pokud ho Real skutečně chce, může ho získat," dodal Halis. Španělé ale nejsou jediní, kteří svými nabídkami naťukávají management Interu. Manchester údajně za Slováka už svůj finanční návrh zaslal a ten činní závratných 84 milionů eur, což je v přepočtu téměř 2,1 miliardy korun.

Do Milána Škriniar přestoupil ze Sampdorie Janov v roce 2017 za 28 milionů (cca 700 milionů korun). Rodák ze Žiaru nad Hronom odehrál za Inter 75 zápasů a o tom, že Slovákovo fotbalové umění je bedlivě sledováno a ceněno, svědčí i to, jakým způsobem se o něm vyjadřuje španělský list. Ten Škriniara označil jako jednoho z nejlepších obránců italské ligy posledních let.

Interu patří aktuálně třetí příčka Serie A, kouč Luciano Spalletti se několikrát nechal slyšet, že slovenská opora jeho týmu je neprodejná. To, jestli se Milánu podaří Škriniara udržet pro další sezonu, bude jasné zřejmě už během letního přestupového období.

Reklama

Související témata: