Hlavní obsah

Zpoždění, karanténa. Ronaldo se vrátil do Turína, na trénink si počká

Turín
Aktualizováno

Největší hvězda italské fotbalové ligy Cristiano Ronaldo je po dvou měsících strávených doma na Madeiře zpátky v Turíně. Portugalský fotbalista přiletěl v pondělí v noci se zpožděním a nestihl sraz Juventusu, po povinném testu na koronavirus ho čeká dvoutýdenní karanténa. Jeho spoluhráči už se můžou jednotlivě vrátit k přípravě.

Foto: Sport.cz

Cristiano Ronaldo.

Článek

Pětatřicetiletý portugalský kanonýr čekal v pondělí dlouhé hodiny, než pilot jeho soukromého letadla dostal v Madridu svolení vyzvednout celou Ronaldovu rodinu na Madeiře a odletět do Turína.

Mezitím hráči italského mistra podstoupili test na koronavirus a ode dneška se začnou vracet k tréninku. Podle médií je možné, že Ronaldova karanténa bude kratší. Od 18. května pak italské kluby mohou trénovat ve skupinách.

Do Turína se postupně začali sjíždět i další hráči, kteří po zastavení ligy dostali povolení odcestovat domů. Dnes se z Polska vrátil Wojciech Szczesny, Brazilci Douglas Costa a Danilo by měli z vlasti odletět ve středu. Cestovní plány Argentince Gonzala Higuaína zatím nejsou jasné.

Juventus měl v době pandemie několik hráčů nakažených koronavirem, například Ronaldův parťák v útoku Paulo Dybala měl pozitivní test na covid-19 čtyřikrát během šesti týdnů.

Zatím není jasné, zda a kdy se přerušená sezona italské ligy znovu rozběhne. Zbývá sehrát 12 kol a několik odložených zápasů, Juventus tabulku vede.

Reklama

Související témata: