Hlavní obsah

Islámští teroristé hrozí Beckhamovi, hlídán bude jako prezident

MILÁN

Čeká je pěkně horké soustředění. Fotbalisté italského velkoklubu AC Milán čelí hrozbě teroristických útoků ze strany islámských extrémistů během přípravného kempu v Dubaji. Bezpečnostní opatření se týkají především nové posily Milánských, kterou je anglický záložník David Beckham.

Článek

Takhle si začátek italského hostování rozhodně nepředstavoval. David Beckham, fotbalista Los Angeles Galaxy, má nečekané starosti. „Hrozby rozhodně nebereme na lehkou váhu. Budeme Davida hlídat, jako by byl prezidentem. Nejvíc se soustředíme na jeho pohyb ve veřejných prostorách, například při autogramiádě, kam přijde určitě velké množství jeho fanoušků a zřejmě i nepřátel,“ cituje slovenská agentura SITA jednoho z členů Beckhamovy ochranky.

AC Milán bude v Dubaji trénovat a 6. ledna tam také sehraje přípravný zápas s německým Hamburkem, jehož kapitánem je český reprezentant David Jarolím. Předpokládá se, že Beckham do utkání zřejmě nezasáhne.

Třiatřicetiletý člen širšího kádru anglické reprezentace má koncem roku na práci i příjemnější činnost, například přehazování svých miliónů... Jelikož se chce soustředit na kontrakty s Gillette, Adidasem, Vodafonem či Armanim, nebude už po deseti letech propagovat limonádu Pepsi. Smlouva mu přitom zajišťovala 2 milióny liber ročně (asi 54,7 miliónu korun).

„Vedle zpěvaček Beyoncé a Jennifer Lopezové nebo různých fotbalových hvězd jsem si zahrál kovboje, dělníka, gladiátora a surfera. Na reklamy na Pepsi mám proto skvělé vzpomínky,“ cituje Beckhama ČTK.

Reklama

Související témata: