Hlavní obsah

Náhradní gólman Interu nechytá, ale byl už podruhé vyloučen

Milán

Tohle se tedy jen tak nevidí! Za šest let v Interu Milán neodchytal brankář Tommaso Berni jediný soutěžní zápas, přesto dostal v této sezoně italské ligy už podruhé červenou kartu. V nedělním utkání v Parmě (1:2) byl vyloučen v 69. minutě za protesty na lavičce. V pondělí dostal od disciplinární komise zákaz startu v jednom zápase, takže ve středu proti Brescii nebude ani mezi náhradníky.

Foto: Sport.cz

Náhradní brankář Interu Milán Tommaso Berni.

Článek

Červenou kartu obdržel Berni už v lednovém duelu s Cagliari (1:1), když po závěrečném hvizdu sarkasticky zatleskal rozhodčímu, který vyloučil útočníka Interu Lautara Martíneze.

Sedmatřicetiletý Berni prošel italskými mládežnickými výběry od šestnáctky až po jednadvacítku, ale v seniorském a klubovém fotbalu neprorazil. Největší vytížení měl v úvodu kariéry v druholigové Ternaně, jinak v Laziu, Braze či Sampdorii paběrkoval. Během angažmá ve Wimbledonu a FC Turín si podobně jako v Interu nezachytal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.