Hlavní obsah

Jágr míří do Třince. V neděli si zatrénuje s mladými Oceláři

Praha
Aktualizováno

Jaromír Jágr přijede v neděli do Třince, kde si dopoledne zatrénuje s dětmi a mladými hráči Třince. Slezský klub pro fanoušky následně připravil i autogramiádu legendární osmašedesátky.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr během utkání

Článek

Cesta Jaromíra Jágra na východ republiky je spojená se sobotním prvoligovým duelem Kladna ve Frýdku-Místku, který je partnerským klubem Třince. Odtud se dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a olympijský vítěz z Nagana přesune do Třince.

„Jaromír Jágr navštíví naši Werk Arénu v neděli 21. října. Od 10 hodin by měl absolvovat veřejný trénink s dětmi a dalšími mladými hráči z řad našeho klubu, následně se uskuteční autogramiáda s fanoušky. Jaromír Jágr promluví také s médii," uvedl mluvčí Třince Radim Sajbot.

Jágr má s Třincem dobré vztahy, o čemž svědčí dohoda z minulé sezóny, kdy se po návratu z NHL s Oceláři dohodl střídavé starty v případě, že Kladno neuspěje v play off první ligy. Kladno v play off dokráčelo daleko, navíc se Jágr zranil, třinecký dres proto neoblékl.

Zdravotní stav nepustil 46letého Jágra na led zatím ani v této sezóně, zájem Třince ale neustal. „My máme zájem pořád. Je to výrazná postava, výborný hráč, který pomoct jak našemu týmu, tak přitáhne fanoušky. Vše ale záleží na něm," řekl před sezónou sportovní manažer Třince Jan Peterek.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice