Hlavní obsah

Spolupráce s Jágrem končí! Ústí se dohodlo na partnerství s Boleslaví

Pořádky se mění, přichází nové spojení. V nadcházející sezoně bude hokejový klub z Mladé Boleslavi spolupracovat s prvoligovým Ústím nad Labem. Dohodli se na tom zástupci obou týmů. Severočeský celek v uplynulém ročníku spolupracoval s extraligovým Kladnem, po pádu klubu Jaromíra Jágra do Chance ligy ale budou nyní hrát Rytíři s Ústím stejnou soutěž, takže vzájemná kooperace padla.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr v dresu Kladna. Rytíři ukončili spolupráci s Ústím nad Labem.

Článek

„Věříme, že spolupráce bude pro oba kluby prospěšná a bude probíhat v delším časovém horizontu", prohlásil sportovní jednatel Ústí nad Labem Jan Čaloun, olympijský vítěz z Nagana a mistr světa z roku 1999.

„Jsme rádi, že jsme s vedením ústeckého klubu našli společnou řeč, a že se nám podařilo domluvit se na podobě této spolupráce," uvedl generální manažer Bruslařského klubu Jan Tůma.

„Jedná se o spolupráci, v rámci které půjde o případné výměny hráčů oběma směry. Hlavní podstatou jsou zápasová vytížení hráčů, možnost mladších hokejistů vyzkoušet si dospělácký hokej a také zajištění širšího kádru, pokud by se například někdo zranil," doplnil mladoboleslavský sportovní ředitel Václav Nedorost.

Reklama

Související témata: