Hlavní obsah

Hašek i Štěpánek vychytali v KHL vítězství

MOSKVA

Oba čeští brankáři v Kontinentální hokejové lize vychytali v dnešních zápasech vítězství. Petrohradský gólman Jakub Štěpánek držel čisté konto až do 52. minuty utkání na ledě CSKA Moskva, než ho o druhou nulu v sezóně připravil Vjačeslav Kuljomin.

Foto: www.khl.ru

Dominik Hašek se spoluhráčem Růžičkou ze Spartaku Moskva

Článek

Dominik Hašek v brance Spartaku Moskva přispěl k výhře 4:2 v Minsku a napravil dojem z předchozího zápasu v Rize, kde pětkrát inkasoval a byl střídán.

V neděli čeká Spartak moskevské derby proti Dynamu, v němž může Hašek svést souboj s další bývalou hvězdou NHL Miroslavem Šatanem. Slovenský útočník si dnes odbyl neúspěšnou premiéru v KHL, když jeho tým prohrál doma 3:4 s Čechovem. Někdejší Haškův spoluhráč z Buffala vyšel bodově naprázdno.

Z českých hráčů bodoval jen útočník Josef Straka z Čerepovce, který v čase 58:07 poslal gólem do prodloužení zápas na ledě Dinama Rigy a pak proměnil rozhodující nájezd v rozstřelu.

Kontinentální hokejová liga:
Dynamo Moskva - Viťaz Čechov 3:4 po sam. nájezdech, CSKA Moskva - Petrohrad 1:2, Dinamo Minsk - Spartak Moskva 2:4, Dinamo Riga - Čerepovec 3:4 po sam. nájezdech (za hosty Straka 1+1 a rozhodující sam. nájezd).

Reklama