Hlavní obsah

NHL bez fanoušků? Kanadské kluby začaly vracet divákům peníze za permanentky

Kanadské kluby NHL začaly vracet peníze držitelům celoročních permanentek. Podle agentury Canadian Press je to další důkaz, že se hokej kvůli koronavirové pandemii už v této sezoně na kanadské stadiony nevrátí a liga dá přednost dohrání bez diváků na neutrálních místech v USA.

Foto: www.canadiantirecentre.com

Hala hokejového klubu Ottawa Senators.

Článek

Vedle vrácení peněz nabídla sedmička kanadských klubů příznivcům rovněž možnost slev na příští ročník. "Je zjevné, že žádná možnost (pokračování sezony NHL) nezahrnuje další zápasy před diváky v Bell MTS Place," uvedlo vedení Winnipegu v e-mailu pro držitele předplacených vstupenek.

Koronavirová pandemie přerušila ligu 12. března, kdy klubům zbývalo absolvovat 11 až 14 zápasů základní části. Ta by se už podle návrhu, s nímž v tomto týdnu souhlasil výkonný výbor hráčské asociace, nedohrávala a šlo by se rovnou do play off na základě bodového průměru.

Místo obvyklých 16 týmů by se ve vyřazovací části představilo 24 mužstev. Hrát by se mohlo bez diváků v Las Vegas, dalšími zmiňovanými kandidáty jsou Columbus, Nashville, Raleigh a St. Paul. Hovořilo se i o kanadském Edmontonu.

Reklama