Hlavní obsah

Miss se svezla v závodní octavii

MOST

Čerstvá Miss ČR Taťána Kuchařová si ve čtvrtek na mosteckém Autodromu vyzkoušela, jak rychlá je okruhová závodní octavia, připravená pro start v Česká pojišťovna Škoda Octavia cupu. Vedle ní seděl zkušený okruhový jezdec Michal Matějovský z Internet Expres Prima Teamu a poradcem byl i jeden z nejlepších českých závodníků, Adam Lacko.

Článek

"Svézt se v závodním autě pro mne bylo velikým zážitkem. Dá se to srovnat s finálovým večerem Miss, to byl také nářez! Michal se mnou jel velmi rychle, ale opatrně. Říkal, že při závodě je mnohem rychlejší. Když jsem si sedla za volant, bylo to úplně něco jiného. Správný adrenalin. Sama musím nejprve zvládnout všechny povinnosti spojené se získáním řidičského průkazu, ale pro mne dosud vzdálený svět automobilových závodů se mi dnes hodně přiblížil," říkala s úsměvem Taťána Kuchařová, která se dostala s vozem jednou do ochranné zóny, ale bravurně se vrátila na trať.

"Jsme východočeským týmem, sídlícím v Hradci Králové, a Taťána Kuchařová je z nedalekého Opočna. Je proto logické, že jsme jí fandili ve finále a po vítězství ji pozvali, aby se osobně seznámila s prostředím automobilových závodů," vysvětlil příčinu setkání šéf Internet Expres Prima Teamu a mistr Evropy z roku 2001 Stanislav Matějovský.

Reklama

Související témata: