Hlavní obsah

Freestyle motokrosaři se v Praze překonávali! Bratři Podmolové předvedli dvojité salto vzad

Povedlo se. Bratři Libor a Filip Podmolové předvedli na závěr osmnáctého ročníku FMX Gladiator Games synchronizované dvojité salto vzad. Dopad byl sice tvrdý s pádem, náročný trik ale zvládli. Zdaleka to nebylo jediné nej. Cenu pro nejlepšího gladiátora získal Francouz David Rinaldo. Ten divákům několikrát ukázal další nebezpečný kousek, front flip neboli salto vpřed. Podívejte se na naše video, čím vším jezdci diváky v O2 areně nadchli.

Parádní kousky na FMX Gladiator GamesVideo: Sport.cz

 
Článek

„Nejlepší výkony, které jsme tady kdy viděli," řekl během večera jeden z nich, zároveň spolumoderátor a také jeden z organizátorů Martin Koreň. Nejprve nový atraktivní formát soutěže. Jezdci nesměli své triky opakovat. Finalisté David Rinaldo a Libor Podmol tak v bitvě head to head museli celkem předvést dvacet různých skoků. Bylo to o taktice. Nabídnout víc než soupeř.

Na závěr celé show pak opravdové bonbonky. Dvojité salto vzad bratrů Podmolů. Front flip Františka Mácy, double back flip Luca Ackermanna nebo front flipy tsunami v podání Davida Rinalda a Australana Pata Bowdena. Součástí freestylové show byly také tradiční vláčky jezdců a salta na sněžných skútrech.

Reklama

Související témata: