Hlavní obsah

To je forma! Medailová naděje potěšila fanoušky fotkou z posilovny

Tokio/Praha

Tělo vyrýsované a pevné jako skála. Ruská skokanka do dálky Darja Klišinová sdílela na svém instagramovém profilu fotografii, kde svým fanouškům ukazuje, že je plně připravena zabojovat o svou první medaili na olympijských hrách. Příznivci v komentářích nešetří chválou.

Foto: Instagram @dariaklishina

Skokanka do dálky Darja Klišinová

Článek

Třicetiletá ruská kráska začínala s volejbalem, ale rychle přesedlala na skok daleký, kterému se věnuje dodnes. Na svém kontě má stříbro z mistrovství světa, bronz z mistrovství Evropy a na halových evropských šampionátech v letech 2011 a 2013 vybojovala dvě zlata.

Teď se chystá zaútočit na medaili z olympijských her. Před pěti lety v Riu skončila při svém debutu pod pěti kruhy devátá. Fotografií na sociálních sítích chce fanouškům dokázat, že je v té nejlepší formě a je schopná své předchozí umístění vylepšit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The official Darya Klishina (@dariaklishina)

„V cílové rovince. Poslední trénink před odletem na olympijské hry," napsala k fotografii. Fanoušci v komentářích nešetří chválou na její vzhled. „Vypadáš úžasně. Hodně štěstí. Jedeš si pro zlato," píší. „Prostě a jednoduše dokonalá, držím palce," píše další.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The official Darya Klishina (@dariaklishina)

Reklama

Související témata: