Hlavní obsah

Rondo z Lakers si během druhého tréninku na Floridě zlomil palec

Orlando

Zkušený rozehrávač Los Angeles Lakers Rajon Rondo si hned během druhého tréninku po přesunu týmu na Floridu pro dohrávku NBA zlomil palec na pravé ruce. Čtyřiatřicetiletý basketbalista musí na operaci a bude mimo hru šest až osm týdnů. K týmu by se mohl vrátit v play off, pokud budou Lakers stále ve hře.

Foto: Profimedia.cz

Zkušený rozehrávač Los Angeles Lakers Rajon Rondo si hned během druhého tréninku po přesunu týmu na Floridu pro dohrávku NBA zlomil palec na pravé ruce.

Článek

Rondo hraje v Los Angeles druhou sezonu a při restartu soutěže měl mít v Lakers důležitou roli, neboť jiný rozehrávač Avery Bradley se rozhodl dohrávky ligy nezúčastnit. Vítěz NBA z Bostonem z roku 2008 už kvůli dvěma různým zraněním pravé ruky, jež vyžadovaly operaci, přišel o více než dva měsíce v Lakers v předchozí sezoně.

Lakers se představí hned v úvodní den dohrávané sezony ve sportovním komplexu poblíž Orlanda, 30. července se střetnou s městskými rivaly Clippers. Ročník, jenž byl v březnu přerušen kvůli pandemii koronaviru, vyvrcholí nejpozději 12. října.

Reklama