Hlavní obsah

Krásná a sexy, jako Sharon Stone. Video mladé reprezentantky dostalo fanoušky

Moskva/Praha

Svůdná a sexy. Ruská kráska to pořádně rozjela, na sociálních si zahrála na světoznámou herečku Sharon Stone, když zveřejnila video s lechtivým nádechem připomínající film „Základní instinkt" muselo fanouškům pořádně bušit srdce a pracovat fantazie. Juniorská reprezentantka Anastasia Badinová se dočkala za svůj počin řady pochvalných komentářů. „Nejlepší reklama na ženský basket," napsal jeden z nich.

Anastasia Badinová jako Sharon StoneVideo: Instagram naany.a

 
Článek

Basketbalistka si na videu převléká šaty způsobem, který je přirovnáván ke kultovní scéně ze hry „Základní instinkt". Devatenáctiletá reprezentantka si ve svůdné póze s roztaženýma nohama mění šaty za basketbalový dres. Na závěr si ještě triumfálně zatočí na prstu míčem.

„Jsi ruská Sharon Stone," reagoval okamžitě jeden z fanoušků. „Nejlepší, co jsem v basketbalu viděl, teď budu ženský basket pozorně sledovat," dodal další.

Foto: Sport.cz

Video ruské basketbalové reprezentantky Anastasie Badinové rozvášnilo fanoušky.

Badinová hraje za klub MBA v ruské ženské basketbalové Superlize -1. V roce 2017 hrála za ruskou reprezentaci do 16 let. V roce nastoupila k 38 utkáním, v průměru nastřílí 4,3 bodu na zápas. Zmíněné video na sociálních sítích je tak zřejmě zatím největším úspěchem v kariéře.

Reklama

Související témata: