Hlavní obsah

Dřina a sparingy v Bratislavě. Pudilová vsadila na československý dril

Ve čtvrtek sraz v Brně, zpátky na místo, kde Lucie Pudilová po čtyřech porážkách v UFC vyhrála. Na začátku prosince porazila Češka Cornelii Holmovou ze Švédska, v sobotu na turnaji Oktagon 21 čeká první českou zápasnici v UFC další boj, postaví se ji Marta Waliczeková. „Forma je dobrá, cítím se dobře,“ říká Pudilová. Klasická věta, která padá pár dní před zápasy od všech sportovců.

Foto: Facebook: Lucie Pudilová

Lucie Pudilová často trénuje v Bratislavě v OFA gymu.

Článek

Po minulé výhře Pudilová upravila přípravu, zakotvila v Bratislavě, kde trénuje v OFA gymu, který vede Ilja Škondrič. Tady dře na šestnáctý zápas v profesionálním MMA. „Týden jsem v Bratislavě a týden v Příbrami. Jezdím autem, je to úplně v pohodě. V Bratislavě mám dost sparingů, což je super, tohle mi vyhovuje. Když jsem v Příbrami, trénuju s Láďou," poodhalila tréninkové vytížení, které dělí mezi Slovensko a Česko s trenérem Ladislavem Erdélyim.

Pudilová se před prosincovým zápasem připravovala také v Monster gymu, na tuhle adresu už nedojíždí. „Teď jsem v Bratislavě a v Příbrami. Největší změnou je, že mám více sparingů. Jsem tam asi měsíc, takhle mi to vyhovuje, chci tam nějaký čas strávit," říká šestadvacetiletá zápasnice.

Pudilová má v MMA skóre 9:6, Polka 4:2. Češka poslední duel vyhrála, Polka prohrála s Ukrajinkou s Julií Stoljarenkovou, ta je nyní v UFC. Premiéru v srpnu ale prohrála. „Polka je dobrá postojářka, má velké zkušenosti, bude tvrdá a psychicky silná," myslí si Pudilová, která půjde do zápasu s vědomím, že předchozí bitvu zvládla. „Vítězství pomůže každému," přiznává Češka.

Bitva 5. prosince. Vítězství po více než dvou letech. Lucie Pudilová porazila v Brně Švédku Cornelii Holmovou.Video: Sport.cz, Oktagon TV

„Lucka je hodně silná a nebezpečná soupeřka. Máme na ni připravenou velmi dobrou strategii. Připravila jsem si techniky a taktiku použitelnou za různých okolností, můj game plán bude lepší," věří v úspěch polská bojovnice.

V sobotu se v Brně na akci Oktagon 21 představí čtyřiadvacet zápasníků. Karta nabízí devět mužských soubojů a tři ženské. Pudilovou budou v rohu vést Ilja Škondrič a Ladislav Erdélyi.

Reklama

Související témata: