Hlavní obsah

Krásná kolegyně Ledecké po životní sezoně poznamenané tragédií vyrazila za exotikou. Takhle jí to sluší v plavkách

Zažila patrně nejtěžší období svého života. Lyžařka Martina Dubovská se před pár měsíci musela vyrovnat s tragickou ztrátou své milované maminky. I přes tuto tragickou životní událost se dokázala vybičovat k nejlepším výsledkům ve své kariéře. Nyní si užívá zasloužené dovolené v Karibiku.

Foto: Instagram Martiny Dubovské

Martina Dubovská na pláži v Karibiku

Článek

Maminka Dubovské byla její největší fanynkou a podporovatelkou. Často s ní sdílela emoce přímo na sjezdovkách. Její tragické úmrtí devětadvacetiletou lyžařku velmi zasáhlo. Dubovská vynechala mistrovství světa, ale při Světovém poháru ve slovenské Jasné se opět postavila na start.

„Udělám pro tebe všechno," napsala před závodem k fotografii se svou maminkou. Dojela na fantastickém osmém místě a maminka by na ni byla jistě pyšná. Sezonu zakončila ve Švýcarsku jen o příčku horším umístěním. Po tak náročné sezoně si zasloužila pořádný odpočinek a relax. S kamarádkami vyrazila na dámskou jízdu do Dominikánské republiky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Martina Dubovska (@martinadubovska)

„Po dlouhé a vyčerpávající sezoně dobíjím baterky, aby ta další byla ještě lepší," připsala k fotografii, na které si užívá na pláži. Krásné lyžařce to velmi sluší, moře a pořádná dávka vitamínu D ji prospívá. V příštím roce se pokusí ještě vylepšit dosavadní umístění a dostat se mezi úplnou špičku alpského lyžování.

Reklama