Hlavní obsah

Ledecká reaguje na slova Pešána. Nasadila montérky a trénuje tah na bránu!

Praha

To, že je česká obojživelnice Ester Ledecká velkou fanynkou jak fotbalu, tak hokeje, je známo. Že její talent je všestranný o tom není pochyb. Na sociálních sítích sdílela dvě videa, kde vyjadřuje českým reprezentacím v obou sportech podporu. Nejprve předvedla krásný gól patičkou a poté sjížděla sjezdovku v dresu svého dědečka Jana Klapáče, mistra světa z roku 1972.

Foto: Tomáš Třeštík/Sport Invest

Ester Ledecká

Článek

Válí na lyžích a na snowboardu, ale žádný sport jí není cizí. Ester Ledecká je velká srandistka, proto využije každou možnou příležitost k tomu, aby nějak originálně potěšila své fanoušky. Už teď tvrdě dře v přípravě na novou sezonu, ale u toho stihla ještě potrénovat efektní trefu patičkou do tašky v kufru zaparkovaného auta.

„Myslíte, že už můžu s českou repre na soustředění?" ptala se svých příznivců na Instagramu. „No tak bychom zase jednou vyhráli," smějí se fanoušci. „Trenér Šilhavý doplnil nominaci na EURO o Ester," píše další. Někteří však vyjádřili prosbu, aby fotbal zůstal ještě na chvíli stranou a Ester se vrhla na jiný sport...

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

„Teď jeď radši na hokej jim pomoct. Nejdřív ještě hokejku a brusle! Fotbal až potom. Nejdřív ale pomoct hokejkám prosím," přejí si. No a Ledecká to nenechala jen tak. Oblékla si hokejový dres svého dědečka Jana Klapáče, který s reprezentací válel v šedesátých a sedmdesátých letech a z mistrovství světa si přivezl celkem tři bronzové, tři stříbrné a jednu zlatou medaili, a brázdila v něm sjezdovku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

„Nasadila jsem montérky a trénuju tah na bránu!" napsala k videu v reakci na slova trenéra Pešána z průběhu turnaje. Českým hokejistům tedy alespoň dvojnásobná zlatá medailistka z olympijských her v Pchjongčchangu fandí na dálku. Věřme, že si poradí i bez ní.

Reklama

Související témata: