Hlavní obsah

New York - San Antonio 104:100 PPNejhorší celek NBA New York Knicks zaskočil San Antonio

New York

Basketbalisté nejhoršího týmu této sezony NBA New York Knicks překvapivě porazili obhájce titulu San Antonio 104:100 po prodloužení. Hvězdou úterního programu ligy byl rozehrávač Detroitu Reggie Jackson, který při výhře nad Memphisem nasbíral 23 bodů a 20 asistencí.

Foto: Adam Hunger, Reuters

Basketbalisté New York Knicks Langston Galloway (vlevo) a Alexej Šved.

Článek

Knicks v prodloužení dovolili favorizovaným Spurs dát jediný koš z pole a mohli se radovat z ojedinělého vítězství. Za teprve čtrnáctou výhrou v sezoně je vedl nováček Langston Galloway s 22 body, ruský reprezentant Alexej Šved přidal o bod méně.

"Nerespektovali jsme hru ani soupeře. Bylo to patetické vystoupení a doufám, že se každý hráč cítí trapně. Ne proto, že jsme měli vyhrát, ale proto, jak jsme hráli," zkritizoval své svěřence trenér San Antonia Gregg Popovich.

Hráči Detroitu ukončili šňůru deseti porážek ve velkém stylu. Proti Memphisu ještě v poločase prohrávali o 15 bodů, ale nakonec zvítězili 105:95. Rozehrávač Jackson si připsal 23 bodů, 20 asistencí a pouhé dvě ztráty, Kentavious Caldwell-Pope nastřílel 24 bodů.

Cenné vítězství vybojovali New Orleans Pelicans, kteří zdolali Milwaukee 85:84. Bucks měli šanci na obrat, ale trojka Ersana Ilyasovy v poslední vteřině vyskočila z obroučky. V týmu Pelicans zaznamenal Anthony Davis 20 bodů a 12 doskoků.

Basketbalová NBA:
Detroit - Memphis 105:95
Houston - Orlando 107:94
LA Clippers - Charlotte 99:92
New Orleans - Milwaukee 85:84
New York - San Antonio 104:100 po prodl.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články