Hlavní obsah

Bobrovský vyzkouší před MS Reichovou a Kryštofovou

BRNO

Do přípravy českých basketbalistek před zářijovým mistrovstvím světa v Brazílii se od příštího týdne zapojí Martina Reichová a Leona Kryštofová, které působí v zahraničních klubech. Reichová hraje v italském Chieti a bývalá hráčka Přerova a Slovanu Bratislava Kryštofová obléká dres polské Pabianice.

Foto: PRÁVO

Trenér Jan Bobrovský.

Článek

"Obě pivotky přicházejí na zkoušku a od pondělí se zapojí do kondičního soustředění v Luhačovicích," řekl dnes ČTK trenér Jan Bobrovský. Hráčky mají za sebou týdenní soustředění na ostrově Džerba v Tunisku. "Tato příprava měla rekondiční charakter. Kromě běhání v písku, aerobiku a plážového volejbalu se dostalo i na plavání v moři," uvedl Bobrovský.

Do neděle se budou basketbalistky připravovat individuálně, následné týdenní soustředění v Luhačovicích bude zaměřeno na fyzickou kondici. Chybět budou stále Jana Veselá a Eva Vítečková, na které čekají v polovině června státnice na vysoké škole.

Od 19. června se basketbalistky sejdou k přípravě v Brně, kde už trenéři Bobrovský a Lubor Blažek zařadí také herní tréninky. Závěr této fáze přípravy vyvrcholí startem na dvou turnajích v Číně, kterých se zúčastní i Austrálie a Rusko.

Reklama