Hlavní obsah

Pravá exhibice! Kráska se odhalila a rozvášnila fanoušky

Quebec/Praha

Exhibice. A to v pravém slova smyslu. Ruská kráska Jelizaveta Tuktamyševová to v Kanadě pořádně rozjela a fanoušci se nestačili divit, jaké podívané se dočkali. Mistryně světa z roku 2015 v krasobruslení se při exhibici v Kanadě nechala unést, že se fanouškům předvedla v podprsence a publikum nadšeně aplaudovalo.

Foto: Eric Bolte, Reuters

Ruská kráska Elizaveta Tuktamyševová to při exhibici v Kanadě pořádně rozjela.

Článek
Fotogalerie

Zpěvačka Britney Spears to umí na koncertech pořádně rozjet. A nejspíš tím inspirovala i ruskou krásku na bruslích - Jelizavetu Tuktamyševovou. Ta si vybrala zpěvaččin hit Toxic pro exhibiční vystoupení po Kanadské brusli. Na led nastoupila jako letuška, nakonec však jednadvacetiletá kráska strhla uniformu a vystoupení zakončila jen v podprsence. Fanoušci na ní mohli oči nechat a podle médií nadšeně aplaudovali.

Sociální sítě pak zahltila řada vzkazů, které krasobruslařku povzbuzovaly v jejím počínání. Právě takové kousky prý jejímu sportu získají nové fanoušky.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.