Hlavní obsah

Vždy si budu pamatovat náš smích. Kvitová a spol. okomentovaly konec kariéry tenisové krásky

Praha

Tenisový svět zasáhla ve středu zpráva o konci profesionální kariéry Polky Agnieszky Radwaňské. Reakce na odchod devětadvacetileté hráčky do sportovního důchodů na sebe nenechaly dlouho čekat. O společné vzpomínky se na Twitteru podělily i české hvězdy Petra Kvitová a Karolína Plíšková.

Foto: Profimedia.cz

Polská tenistka Agnieszka Radwaňská oznámila ve středu konec kariéry.

Článek

Po, pro mnohé tenistky na okruhu WTA, nečekaném rozhodnutí, zaplavily sociální sítě dojemné vzkazy. Soupeřky ale zároveň i kamarádky popřály Radwaňské hodně štěstí v další etapě jejího života a zároveň zavzpomínaly kupříkladu na vzájemná střetnutí.

„Gratuluji ti ke skvělé kariéře! Vždy si pro mě byla nejtěžší soupeřkou..Přeju ti všechno dobré," napsala Karolína Plíšková.

Se svým vzkazem se přidala i Petra Kvitová. „Jednomu z nejmilejších lidí na okruhu přeju to nejlepší. Děkuji ti Ago, že jsi byla tak skvělou soupeřkou a kamarádkou. Bylo mi potěšením s tebou sdílet šatnu a kurt. Vždy si budu pamatovat náš smích. Všechno nejlepší, kamarádko."

Kromě českých hráček okomentovaly konec Radwaňské i kupříkladu bývalá světová jednička Caroline Wozniacká, Američanka Madison Keysová nebo Ruska Jelena Vesninová.

Radwaňská oznámila konec profesionální kariéry ve středu. Hlavním důvodem, proč se k tomuto kroku po třinácti letech odhodlala, bylo zdraví. „Moje tělo už není schopné zvládnout potřebné nároky. Vzhledem k mému zdraví a tvrdé zátěži profesionálního tenisu jsem se rozhodla, že už nebudu svoje tělo hnát na hranici možností," prohlásila rodačka z Krakova.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články