Hlavní obsah

Plymouth narazí na oslabené Coventry

Pondělní kursová nabídka je tradičně dost chudá a žádné prvoligové utkání dnes nenabízí. Druhá nejvyšší anglická soutěž má na programu dohrávku devětadvacátého kola, ve které se střetne Plymouth s Coventry.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Plymouth je v tuto chvíli na dvanácté příčce tabulky se ziskem devětatřiceti bodů v osmadvaceti zápasech. Jedná se o průměrný tým, který střídá lepší zápasy s horšími. Minulý týden přišel jeden z těch podařených; Plymouth dokázal uspět venku, když porazil Norwich na jeho hřišti 3:1. Vedení klubu ale chce víc a v posledním týdnu přivedlo do svého kádru čtyři nové tváře; z Queen's Park Rangers přišli na hostování maďarský reprezentant Peter Halmosi a útočník Kevin Gallen. Na půlroční hostování zamířila do týmu i sedmnáctiletá naděje Chelsea Scott Sinclair. Poslední posilou se stal pětadvacetiletý útočník Rory Fallon, který přišel ze Swansey, kde měl skvělou pověst a střeleckou produktivitu. Do dnešního zápasu je navíc připraven už zdravý obránce Krzystian Timar.

Coventry letos zdaleka nepotvrzují své velmi dobré loňské výsledky, které jen díky špatnému závěru sezony neznamenaly alespoň baráž o postup do Premier league. Momentálně jsou ve druhé anglické lize až na šestnácté příčce a pět bodů náskoku na sestupovou pozici není zrovna moc. Úterní pohárová porážka doma s třetiligovým Bristolem navíc znamenala rezignaci trenéra Mickyho Adamse a současná situace v klubu není zrovna růžová. Dnes nastoupí Coventry v Plymouthu bez hlavního právoplatného trenéra, jelikož vedení nového prozatím neangažovalo. Od už zmiňovanému pohárového zápasu nemají Sky Blues žádná čerstvá zranění, přesto listina marodů tohoto týmů není zdaleka prázdná; zranění nebo nemocní jsou obránci Elliott Ward a David McNamee, záložníci Colin Cameron a Don Hutchison, hrát nebude ani brankář Andy Marshall.

Mírná role favorita je zde přisuzována mužstvu domácích, na které si můžete vsadit s kursem 1.90. Myslíte si, že dnes Coventry v Home Parku i s početnou marodkou zabodují? Potom si vsaďte na remízu s kursem 3.25 a pro odvážlivce vypsala společnost bwin na vítězství hostů kurs 3.60.

Reklama