Hlavní obsah

Duel expertů: 99. kolo

Švec se má držet svého kopyta. Volnaskovi se to minulý týden vyplatilo - trefil dvě ze tří svých oblíbených remíz a znovu si tak vylepšil svou úspěšnost. Tento týden má pro čtenáře Eurotip.cz připravené další tři tipy na nerozhodný výsledek. Bude alespoň stejně úspěšný jako před týdnem? Sledujte Duel expertů!

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz. Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 98. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Catania - SienaNancy - Le MansAmadora - Braga0003.103.102.708/108/108/100:32:22:2kookok
Celkem vsazeno: 2536Celkem výhra: 2693.88Úspěšnost: 106.2%
eurotiper - 98. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Varteks Varaždin - ZadarHeerenveen - GroningenOsasuna - Gijon1111.701.751.707/109/107/102:02:11:2okokko
Celkem vsazeno: 2086Celkem výhra: 1986.75Úspěšnost: 95.2%

99. kolo

Volnasek
Bolton - FulhamTip: 0Kurs: 3.00Vklad: 8/10Bolton se třemi výhrami v řadě v domácím prostředí odpoutal ze sestupového pásma a poskočil dokonce až na 10. příčku. Ve 29. kole Premier League hostí Fulham, který ve středeční dohrávce prohrál doma s Blackburnem 1:2. Je tedy pravděpodobné, že hosté na tom po této prohře - a také po prohře 0:4 v FA Cupu s Manchesterem United - nebudou psychicky nejlépe, což Boltonu dosti nahrává. Jenomže v posledních pěti vzájemných zápasech mají lepší bilanci hosté, kteří na půdě svého hostitele prohráli naposledy před třemi lety, a to 1:2. Od té doby již neprohráli a i v tomto duelu se přikláním k tomu, že neokusí trpkost porážky a odvezou si bod.
Bristol City - CardiffTip: 0Kurs: 3.15Vklad: 8/10Cardiff, který má reálnou šanci postoupit přímo mezi elitu, v minulém kole zaváhal a ztratil tak důležité body. Prohrál totiž překvapivě 0:2 v Norwichi, který je naopak v sestupovém pásmu. O víkendu se opět představí venku, a to na hřišti mnohem silnějšího Bristolu City, který si v minulém kole poradil s Coventry a výhrou 2:0 se přiblížil k barážovým pozicím. I v 39. kole by Bristol rád uspěl naplno, protože v případě zisku tří bodů by svého soupeře v tabulce dokonce předstihl. Na hřišti Cardiffu v tomto ročníku uhrál bezbrankovou remízu a tak teď před vlastními fanoušky bude jistě hrát na vítězství. Já osobně však miluju a věřím remízovému králi z Cardiffu, že uhraje bod a připíše si tak již 11. plichtu v osmnáctém zápase na soupeřových trávnících!
Tarragona - CordobaTip: 0Kurs: 2.95Vklad: 7/10Podobně jako Cardiff miluju i mužstvo Córdoby, které mi svými remízami v minulých sezónách přineslo nejeden úspěch. V tomto ročníku je to sice z pohledu remízových výsledků slabší, ale v utkání proti favorizovanému Gimnastiku by Córdoba bodík získat mohla. Tarragona, která je na 11. pozici, by za jistých okolností mohla pomýšlet i na postup do nejvyšší španělské ligy, ale podle mě na to tento celek letos nemá. Hosté naopak budou mít možná i sestupové starosti, proto pro ně bude každý bod velice důležitý. I přesto, že domácí jsou mírným favoritem, docela reálně tipuji remízu, již z toho důvodu, že vzájemné duely těchto celků skončily v minulé sezóně i v sezóně letošní vždy smírně.
Eurotiper
Utrecht - AlkmaarTip: 2Kurs: 1.85Vklad: 7/10Ve 27. kole nizozemské ligy zavítá neohrožený lídr na půdu osmého Utrechtu. Asi největší otázkou tohoto zápasu je, jestli Alkmaar prodlouží svou sérii 24 zápasů bez porážky, která trvá už od září minulého roku. Od té doby ztratil body jen třikrát, a to po remízách na hřištích Heerenveenu, Vitesse a PSV. Na druhou stranu je třeba říct, že Utrechtu se doma daří. Prohrál jen ve třech zápasech, ale hned dvě z těchto porážek přišly v posledních kolech po shodných výsledcích 0:2 proti Nijmegenu a Ajaxu. K nim přidal Utrechte ještě bezgólovou remízu na půdě Rody a tak už tři zápasy po sobě neskóroval. Tohoto krizového období domácích by Alkmaar mohl využít a získat 22. vítězství v sezoně.
Inverness - KilmarnockTip: 1Kurs: 2.30Vklad: 7/10Ve Skotsku se začíná boj o záchranu pořádně zamotávat. Ještě před třemi koly ztrácel Inverness na předposlední Falkirk 4 body, ale v tom posledním kole už ho o bod předstihl. Stalo se to po senzačním vítězství 1:0 v Glasgowě nad domácími Rangers. Na tento výsledek potřebuje navázat i v domácím prostředí, kde je zatím suverénně nejhorším týmem - ze 14 zápasů tu vyhrál jen dva. Jedno z těchto dvou vítězství se urodilo právě proti Kilmarnocku, na který narazí i v tomto kole. Stejně jako před rokem vyhrál Inverness první domácí zápas 3:1, loni potom přidal ještě přesvědčivější vítězství 3:0. Očekávám, že se nedávná historie zopakuje a Inverness si připíše důležité tři body.
Athletic Bilbao - Real MadridTip: 2Kurs: 2.00Vklad: 7/10Po hanebné porážce s Liverpoolem v Lize mistrů se Real Madrid musí soustředit už jen na domácí soutěž. Na vedoucí Barcelonu ztrácí 6 bodů, a tak si už nemůže dovolit ztrácet. Ve 27. kole se představí na hřišti jedenáctého Athletika Bilbao. Tomu se v posledních zápasech nedařilo, v pěti kolech uhrálo jen dva body a proti Realu by nemělo mít velké šance na úspěch. Tím spíš, že s ním prohrálo už devět zápasů v řadě. Předpokládám, že se Real revanšuje za vypadnutí v Lize mistrů a Bilbao jednoznačně porazí.

Reklama