Hlavní obsah

Colorado svede další bitvu s Detroitem

www.eurotip.cz

Zápasy NHL mezi Coloradem a Detroitem bývají velmi vypjaté. Jinak tomu nebude jistě ani dnes, kdy se domácí pokusí získat poprvé v probíhající sezóně proti jejich protivníku nějaké body. Hosté jsou ovšem stále v dobré formě.

Článek

Zápasy NHL mezi Coloradem a Detroitem bývají velmi vypjaté. Jinak tomu nebude jistě ani dnes, kdy se domácí pokusí získat poprvé v probíhající sezóně proti jejich protivníku nějaké body. Hosté jsou ovšem stále v dobré formě.

Colorado v lednu odehrálo doma většinu zápasů a v normální hrací době prohrálo jediný. Bylo to ale právě s dnešním protivníkem. Po čtvrteční bitvě na ledě Nashvillu se bude muset obejít do konce sezóny bez obránce Vaananena. V dnešním zápase je dále kromě dlouhodobých marodů nejistý také start našeho útočníka Hejduka. Poslední dva zápasy odchytal Aebischer a vzhledem k nenáročnému programu ho lze očekávat v brance i dnes.

Za Detroit se nejspíše postaví do branky Legace, který v pondělí v divoké přestřelce střídal Osgooda na ledě Minnesoty. Hosté jsou až na srdce Fischera bez zdravotních komplikací. V lednu jim výrazně kazily radost pouze týmy Nashvillu a Dallasu, proti nimž dohromady ve čtyřech uhráli pouhý bod.

Bookmakeři BetAndWin mírně favorizují domácí celek. Na Colorado vypsali kurs 2,25. Považují tedy za reálné, že domácí tým získá proti soupeři první body v této sezóně a nenechá si tak zbytečné unikat čelo vyrovnané severozápadní divize. Hosté z Detroitu jsou na tom v centrální divizi o mnoho lépe. Dnes na ně lze vsadit v kursu 2,5.

Reklama