Hlavní obsah

Manchester chce konečně uspět i venku

Nechávat domácím body si v posledních týdnech zvykli fotbalisté Manchesteru United. Svěřenci kouče Fergusona nevyhráli na cizím hřišti už ve čtyřech zápasech po sobě. Dnes to chtějí změnit na stadionu Portsmouthu.

Foto: internet

Cristiano Ronaldo.

Článek

Domácí ale určitě nechtějí prodat svou kůži lacino. Ostatně se to nedělo ani v minulosti; v loňském i předloňském roce ve Fratton Parku nad Manchesterem zvítězili. Poslední dobou se jim ale nedaří. Přestože potřebují každý bod, aby se vyhnuli sestupu, získali jen jediný v uplynulých pěti utkáních. Třináct zápasů před koncem sezony tak jsou s osmnácti body předposlední. Do jejich sestavy se konečně vrací Lua Lua, který reprezentoval svoji zemi na Africkém poháru národů.

Manchester je sice zatím na druhém místě, které mu zabezpečuje účast v příští Ligu mistrů, u soupeřů ale příliš neboduje. Tři body získal naposledy v polovině prosince na hřišti Aston Villy; od té body venku dvakrát remizoval a dvakrát prohrál. Dnes nemají žádné větší problémy se sestavou, chybět budou jen dlouhodobě zranění Scholes, Heinze, Fortune a O'Shea.

Prosadí se dnes hosté proti nejslabšímu útoku Premier League a odveze si tři body? Pokud tomu věříte, vsaďte si na Manchester v kursu 1.50. Nebo podle vás Portsmouth stejně jako v předchozích střetnutích využije domácí prostředí a zvítězí? Pak si vsaďte jejich neprohru v kursu 2.30 nebo dokonce výhru s kursem 6.40.

Reklama