Hlavní obsah

Old Trafford uvidí souboj Davida s Goliášem

Naprosto jednoznačně vypadá zápas, který na Old Trafford odehraje Manchester United se Sunderlandem. Zatímco domácí stíhají vedoucí Chelsea, Sunderland už dávno sestoupil. Může dnes beznadějně poslední Sunderland zaskočit Fergusonovy svěřence?

Foto: internet

Cristiano Ronaldo.

Článek

Fanoušci Manchesteru si dnes určitě neumějí představit nic jiného než jasnou výhru domácích. Manchester vyhrál devět utkání v řadě a dnes je čeká tým, který naposledy vyhrál téměř před třemi měsíci. Pokud by hráči United zaváhali, téměř jistě by je to stálo možnost bojovat o titul v Premier League; do konce sezony totiž zbývá jen pět zápasů a na Chelsea, která nejvyšší anglickou soutěž vede, ztrácejí sedm bodů. Trenér Ferguson dnes nemůže počítat s francouzským útočníkem Sahou, který se zranil na tréninku.

Dnešní soupeř Manchesteru už bojuje jen o čest. Sunderland je s 11 body beznadějně poslední a už dávno se musel smířit se sestupem. Dlouhou sérii bez vítězství se mu nepodařilo přerušit ani před týdnem s Fulhamem, zápas totiž přerušila sněhová nadílka. Outsider přesto nehodlá prodat svou kůži lacino. "Ještě jsme nesestoupili, tak budeme bojovat. Kdyby se nám podařilo uhrát dobrý výsledek, dostali bychom se do dobré formy před derby s Newcastlem," prohlásil kapitán týmu Steven Caldwell. Ten se zotavil ze zranění kolena a dnes by měl nastoupit, stejně jako irský reprezentant Rory Delap, který si zlomil nos; chybět ovšem bude Argentinec Arca.

Jasným favoritem je dnes podle bookmakerů pochopitelně domácí tým, na který vypsali nízký kurs 1.12. Myslíte si, že Manchester nasází svému soupeři hodně gólů? Pak si například můžete vsadit, že padnou alespoň 3 branky v kursu 1.45. Nebo podle vás může Sunderland šokovat domácí příznivce a sebrat manchesterskému velkoklubu důležité body? Pak nevynechejte sázku na neprohru hostů s vysokým kursem 6.75. A jestli jste se ještě nerozmysleli, můžete si počkat do začátku zápasu a potom si vsadit live.

Reklama