Hlavní obsah

Kanonýři mohou přeskočit Rudé ďábly, musí vyhrát v posledním Portsmouthu

Šanci posunout se na druhé místo tabulky mají fotbalisté Arsenalu. Kanonýři se ve středu představí na hřišti posledního Portsmouthu a pokud zvítězí, přeskočí minimálně na chvíli Manchester United. Ten ovšem také ve středu hostí Wigan. Případný tříbodový zisk by Portsmouth přiblížil West Hamu, Hullu a Boltonu, Kanonýry ale neporazil přes padesát let.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Samir Nasri (nahoře) se raduje se svým spoluhráčem Emmanuelem Ebouem z branky do sítě Standardu Lutych.

Článek

Portsmouth v sobotu prohrál klíčový záchranářský duel na West Hamu 0:2, přesto stále bojuje o udržení. Předminulou sobotu v Portsmouthu zklamal Liverpool a odvezl si porážku 0:2. Tři z posledních čtyř domácích zápasů Portsmouth vyhrál, jsou to však jeho jediné body z Fratton Parku. Suspendovaný je záložník O’Hara.

Arsenal naposledy smetl nebezpečnou Aston Villu 3:0, předtím si stejným výsledkem poradil s Hullem. Nastoupit by neměl kapitán Fábregas, který si obnovil problém se stehenním svalem. Na marodce je stále i český záložník Tomáš Rosický.

Posledních 20 zápasů Portsmouth nedokázal Arsenal porazit, naposledy se mu to podařilo v březnu 1958 (5:4). Kanonýři 12x zvítězili, osmkrát skončilo utkání nerozhodně. V srpnu Arsenal rozstřílel Portsmouth 4:1, dvakrát se trefil Diaby.

Na vítězství Portsmouthu si můžete vsadit v kursu 5,6, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,55. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Reklama