Hlavní obsah

Obletovaní Kanárci odstartují MS soubojem s KLDR

Jen málo reprezentací na všech velkých akcích vzbuzuje takový zájem, jako fotbalová reprezentace Brazílie. Populární „Kanárci“ budí rozruch na každém turnaji, kde se objeví. Většinou atraktivní ofenzivní hra a velké množství světových hvězd slibují parádní podívanou. Rozbíhající se mistrovství světa svěřenci trenéra Dungy zahájí zápasem proti outsideru z KLDR.

Foto: Enrique Marcarian, Reuters

Brazilští fotbalisté se radují z postupu na MS 2010 po výhře v Argentině

Článek

Brazilce na šampionátu sleduje tradičně armáda novinářů, kteří si smlsli na rozmíšce Daniela Alvese se záložníkem Júliem Baptistou. Rozčílený trenér Dunga následně vyloučil média (a veřejnost) z příštího tréninku. V kádru má tři fotbalisty, hrající v domácí soutěži (včetně hvězdného Robinha).

KLDR naopak sází téměř výhradně na fotbalisty z domácí soutěže, jen dva hrají v Japonsku a jeden v Rusku. V závěru přípravy Korejci neměli žádné oslnivé výsledky, prohráli s Paraguayí a Nigérií, remizovali s Řeckem.

Na vítězství Brazílie si můžete vsadit v kursu 1,09, na výhru KLDR vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 24,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 9,25.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama