Hlavní obsah

Melbourne se topí v slzách smíchu: Kam jdeš, kamaráde? Člen ochranky odmítl pustit Federera do šaten

Praha
Aktualizováno

Žádné výjimky. Ani pro legendy. A že se jmenuješ Federer? To by mohl říct každý. Hodně zodpovědně plnil na probíhajícím Australian Open své povinnosti člen bezpečnostní agentury, který do šaten odmítl vpustit dvacetinásobného grandslamového šampiona. Důvod? Neměl na krku pověšenou akreditaci.

Foto: Sport.cz

Roger Federer zažil hodně úsměvný moment

Článek

Zná ho celý svět. I když i tady se najdou výjimky. Přesvědčit se o tom mohla právě tenisová švýcarská legenda. Ta se marně snažila dostat do prostor určeným jen pro oprávněné osoby. Federer však ukázal pro práci svědomitého muže pochopení.

Žádné dohadování, křik či diskuse. Tenisový gentleman dostál své pověsti a v klidu počkal, až se celá situace vyřeší a potřebná akreditace mu bude dodána.

Když mu byl potřebný doklad jedním z členů jeho týmu doručen, spokojený pracovník si s Federerem vyměnil přátelský úsměv a vpustil legendu dál.

Federer si zatím na prvním grandslamovém turnaji roku vede výborně, ve třech dosud odehraných zápasech neztratil ani set. Jeho dalším soupeřem bude jeden z největších současných talentů Stefanos Tsitsipas.

Reklama