Hlavní obsah

Hrůza! Fotbalista brutálně napadl bývalou přítelkyni před očima jejich malého syna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tallahassee/Praha

K šokujícímu incidentu došlo na Floridě, kde bývalý runningback týmu New York Jets Zac Stacy brutálně napadl svou bývalou přítelkyni. Zasadil jí několik ran a hodil s ní o televizi. Vše před očima jejich pětiměsíčního syna!

Foto: @shysaidthat, Twitter

Bývalý hráč Jets Zac Stacy.

Článek

Třicetiletý Zac Stacy navštívil svou expřítelkyni v jejím domě, aby se viděl se svým malým synem. Když však kolem 14. hodiny dorazil na místo, popadl ho záchvat vzteku a začal útočit na svou bývalou partnerku.

Udeřil ji do hlavy a mrštil s ní jako s hadrovou panenkou o televizi, která pak na nebohou ženu spadla. Napadená ho opakovaně prosila, aby přestal. „Několikrát mě praštil do hlavy! Prosila jsem ho, aby přestal, protože dítě leželo jen kousek od místa, kde mě napadl," vypověděla žena.

„Bojím se o svůj život a o život svých dětí," uvedla v žádosti o soudní zákaz styku. Napadená žena také tvrdí, že po útoku Stacy řekl synovi „miluji tě" a odešel, ještě před tím, než zavolala policii. Sama se poté odvezla do nemocnice.

Stacy se po incidentu snažil uprchnout z Floridy, ale policie ho v Orlandu zadržela. Nyní je držen ve vězení v Orange Country.

Bývalý fotbalista byl v roce 2013 draftován v pátém kole draftu NFL týmem St. Louis Rams, za který odehrál dvě sezony, poté přestoupil do týmu NY Jets. Za ně nastoupil k osmi utkáním, od té doby v lize nehrál.

Reklama